Helyszínek

Információk: secondlife://Hippoden/92/132/27

Itt található az eseménynaptár, különféle teleport táblák, csoporthoz csatlakozás lehetősége, stb.

Első lépések: secondlife://Hippoden/91/132/35

Az itt található táblák segítségével megismerheted az avatárod irányítását és a kamera kezelését. Alapinformációkat kaphatsz arról is, mire szolgálnak a Second Life Viewer alján és bal szélén található nyomógombok. A terem közepén található könyvekre kattintva egy jegyzetlapot kapsz, amely az objektumok építéséhez szükséges alaplépéseket tartalmazza.

Beszélgető kör: secondlife://Hippoden/87/121/40

A tetőtéren található kényelmes fotelekben ülve beszélgethesz a többiekkel, játszhatsz a terem közepén található logikai játékokkal.

Tanterem: secondlife://Hippoden/92/121/242

A tanteremben részt vehetsz online tanfolyamainkon (az órák időpontjai az eseménynaptárban találhatók).

Homokozó I: secondlife://Hippoden/112/139/28

Az iskola melletti homokozóban (sandbox) objektumokat hozhatsz létre, módosíthatod létező objektumaidat, beszélgethetsz a többiekkel.

Homokozó II (objektumok létrehozása): secondlife://Hippoden/112/138/3002

Ennek a homokozónak a sajátossága, hogy olyan információs táblákat tartalmaz, melyek segítségével megismerheted az objektumok létrehozásának és textúrázásának alapjait.

Homokozó III (szkriptek írása): secondlife://Hippoden/112/138/3202

Ennek a homokozónak a sajátossága, hogy olyan információs táblákat tartalmaz, melyek segítségével megismerheted az objektumok interaktívvá tételéhez szükséges LSL szkriptek írásának alapjait.

Keresési és rendezési algoritmusok: secondlife://Hippoden/124/135/2800

Ebben a teremben elhelyezett interaktív táblák segítségével megismerhetsz néhány keresési és rendezési algoritmust (bináris keresést, minimum keresését, egyszerű rendezést, buborékrendezést, beszúró rendezést, kiválasztó rendezést).

Angol nyelv gyakorlása: secondlife://Hippoden/124/135/3400

A terem az angol nyelv gyakorlására lett kialakítva, az English Study Group nevű csoport számára, melynek tagjai nem csak magyar anyanyelvű felhasználók. Ezért a teremben próbálj meg mindig angolul beszélni, lehetőleg a mikrofonod használatát előnyben részesítve a szöveges chat felett.